AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünde göl görmek

Kahve falında evin önünde göl görmek

Kahve falında evin önünde göl görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, kavgaların büyüyeceğine, kederleneceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde göl gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmek yerine, pratik uygulamalarda kendinizi ispat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında evin önünde göl görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin önünde göl görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde göl görmek rahat bir hayata başlayacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında evinin önünde yılan görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına yorulur.

Kahve falında evin önünde domuz görmek ettiği zararları telafi edeceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye alamet etmektedir.

Kahve falında evin önünde ayakkabı görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin önünde bir sürü ayakkabı görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Kahve falında evin önünde balık görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir