AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma kabuğu görmek

Kahve falında elma kabuğu görmek

Kahve falında elma kabuğu görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, güçlendikçe güçleneceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında elma kabuğu gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde meydana gelebilecek sorunların politik şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında kırmızı elma kabuğu görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında elma kabuğu görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına işarettir.

Kahve falında elma kabuğu soymak gelirinin azalacağına, kötü sözler duylacağına alamet eder.

Kahve falında denizden deniz kabuğu toplamak ilim irfan sahibi olacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kabuklu badem görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kabuksuz yumurta görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında kabuklu ceviz görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında kabuksuz çerez görmek kalbinin küt küt edeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir