AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavulla kaçmak

Kahve falında bavulla kaçmak

Kahve falında bavulla kaçmak kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, kendisini ona adayacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında bavulla kaçmak gördüyseniz:

  • Gerekli onaylanmalar gerçekleşene kadar beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında bavulla kaçmak karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına işarettir.

Kahve falında çok bavul görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde bavul görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bavula eşya toplamak kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bavullarla bir yere gitmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta bavul görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli bavul görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzı açık bavul görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir