AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet olmuş kadın görmek

Kahve falında adet olmuş kadın görmek

Kahve falında adet olmuş kadın görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adet olmuş kadın gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Kahve falında kadının adet olduğunu görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, yenisinin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kadının adet kanı görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadını adetli görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adet olmuş kadın görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında adet kanı temizlemek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının adet olduğunu görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının adet kanı görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dertlerinin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalette adet olmak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir