Kahve falında kirli tabak görmek

Kahve falında kirli tabak görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, şöhretli biri olunacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli tabak gördüyseniz:

  • Ekip halinde çalışmayı öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında kirli tabak toplamak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli tabak yıkamak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına delalettir.

Kahve falında kirli tabaklar görmek o işten ekmek yiyeceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalettir.

Kahve falında kirli porselen tabak görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, her konuda şansın yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında kirli tabak görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabağa pilav koymak onu doyasıya yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında tabakta pişmiş balık görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tabakta fare görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, çok günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir