Kahve falında kirli tabaklar görmek

Kahve falında kirli tabaklar görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli tabaklar gördüyseniz:

  • Bazı durum veya ilişkiler daha fazla anlayışlı olmayı, daha fazla sevgiyi veya daha akıcı diyaloğu hak ediyor olabilir.

Kahve falında kirli tabak görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına yorulur.

Kahve falında kirli tabak toplamak maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kirli porselen tabak görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında kirli tabak yıkamak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli tabaklar görmek sevinç gözyaşları dökmeye, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabak bardak görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında tabaklanmış deri görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalettir.

Kahve falında porselen tabak kırıldığını görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir