AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli tabak toplamak

Kahve falında kirli tabak toplamak

Kahve falında kirli tabak toplamak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli tabak toplamak gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak kişiler ya da arkadaşların samimiyetsizliği söz konusu olabilir.

Kahve falında kirli tabak toplamak hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında kirli tabaklar görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli porselen tabak görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli tabak görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kirli tabak yıkamak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabak toplamak kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına tabir olunur.

Kahve falında boş tabak toplamak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli çamaşır toplamak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir