AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suyla yıkanmak

Kahve falında kirli suyla yıkanmak

Kahve falında kirli suyla yıkanmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yenisinin başlayacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Paraya çok gerek duyacağınız gelişmeler olabilir.

Kahve falında kirli deniz suyu görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında kirli suya dalmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli suya girdiğini görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kirli suyu görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, itibarın sarsılacağına işarettir.

Kahve falında kirli yağmur suyu görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli suyla banyo yapmak işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli su süpürmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir