AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suya girdiğini görmek

Kahve falında kirli suya girdiğini görmek

Kahve falında kirli suya girdiğini görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, şansının ve bahtının döneceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli suya girdiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir.

Kahve falında kirli suya girdiğini görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine delalet eder.

Kahve falında evine deniz suyu girdiğini görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, borçlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında suya girdiğini görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, rahat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında evine su girdiğini görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına yorulur.

Kahve falında camdan su girdiğini görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz suyunun eve girdiğini görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine işarettir.

Kahve falında evin içine su girdiğini görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin suya girdiğini görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir