AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla sevgilini görmek

Kahve falında arkadaşınla sevgilini görmek

Kahve falında arkadaşınla sevgilini görmek ev taşımaya, asil kimselerden çıkacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kendisini ailesine vereceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla sevgilini gördüyseniz:

  • Sesinizi duyurma arzunuz artabilir.

Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla çıkmak gittiği yolda muvaffak olacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi arkadaşınla görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin arkadaşını görmek kafasını toparlayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla sevgili olmak zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını eski sevgilisiyle görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında iş arkadaşıyla sevgili olmak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşını sevgilin olarak görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bol rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir