AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını sevgilin olarak görmek

Kahve falında bir arkadaşını sevgilin olarak görmek

Kahve falında bir arkadaşını sevgilin olarak görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kurulu düzeni olacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını sevgilin olarak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklarla maddi kazançlar söz konusu olabilir veya karlı alışverişler yapılabilir.

Kahve falında arkadaşınızı sevgiliniz olarak görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, vefa göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşınla sevgili olmak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, sevdiği birini kırmaya işaret etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşını sevgili olarak görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sevgili görmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının sevgilin olduğunu görmek zorlukların bir anda biteceğine, zorluklarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşınla sevgili olmak üzüleceğine ve borçlanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşını sevgili olarak görmek stres içinde günler geçireceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşı sevgili olarak görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, amaçlardan sapmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir