AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yakın arkadaşıyla sevgili olmak

Kahve falında en yakın arkadaşıyla sevgili olmak

Kahve falında en yakın arkadaşıyla sevgili olmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Hareketleriniz imajınızı etkileyebilir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşla görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşını sevgilin olarak görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşla sevgili olmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilini en yakın arkadaşıyla görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir