AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla çıkmak

Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla çıkmak

Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla çıkmak yakın zaman içinde kazancının artacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla çıkmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi partnerinize karşı ifade ederken konuşmaktan ziyade duygularınızla belli etmeye çalışınız.

Kahve falında sevgilisinin arkadaşıyla çıkmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle çıkmak hastalıklarının iyileşeceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla çıkmak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yola çıkmak kısa sürede evlat sahibi olacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle çıkmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar çıkmak sağlık sorunlarının son bulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yola çıkmak her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir