AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, önündeki engelleri aşamayacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri ertelememeli veya aklınıza yatan iş, ilişki veya amaçların peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliye sarılmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni ayrıldığın sevgilini görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle ayrılmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin sesini duymak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir