AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kirli sakallı görmek

Kahve falında kendini kirli sakallı görmek

Kahve falında kendini kirli sakallı görmek kazançlı işler yapılacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kendini kirli sakallı gördüyseniz:

  • Başarılarınızın keyfini çıkartabilirsiniz.

Kahve falında kendini kirli sakallı görmek para biriktirebileceğine, yeni işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında kirli sakal görmek kazançlı bir işe girileceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kirli sakal birini görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kirli sakallı birini görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine delalettir.

Kahve falında kirli sakal bırakmak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal ve bıyık kesmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sakal kadın görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini sakallı görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir