AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli sakal birini görmek

Kahve falında kirli sakal birini görmek

Kahve falında kirli sakal birini görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet eder.

Kahve falında kirli sakal birini gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Kahve falında kirli sakal görmek saygın ve ünlü biri olacağına, kazancın gittikçe azalacağına yorulur.

Kahve falında kendini kirli sakallı görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli sakal bırakmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kirli sakal birini görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli sakallı birini görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah sakalli birini görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında sarı sakal görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakalı görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir