AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli sakallı birini görmek

Kahve falında kirli sakallı birini görmek

Kahve falında kirli sakallı birini görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, maddi olarak zayıflayacağına delalet eder.

Kahve falında kirli sakallı birini gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olmalısınız.

Kahve falında kirli sakal birini görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, kısmetlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kirli sakallı görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli sakal görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında kirli sakallı birini görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli sakal bırakmak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işaret eder.

Kahve falında sakal bir adam görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini sakal görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal erkek çocuğu görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir