AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı sakal görmek

Kahve falında sarı sakal görmek

Kahve falında sarı sakal görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, sebep olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, huzurun bozulacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında sarı sakal gördüyseniz:

  • Enerji fazlanızı yürüyüşlere çıkarak ya da spor yaparak atabilirsiniz.

Kahve falında sarı sakallı adam görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı sakallı görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı sakal görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasında beyaz sakal görmek iş hayatında terfi alınacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında sakal bıyık çıktığını görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ak sakallı nine görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında sakal okşamak yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işarettir.

Kahve falında top sakal olduğunu görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir