AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli pantolon giymek

Kahve falında kirli pantolon giymek

Kahve falında kirli pantolon giymek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli pantolon giymek gördüyseniz:

  • Bilginizi kişisel çıkarlarınız için kullanmayın.

Kahve falında kirli pantolon giymek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kirli beyaz pantolon görmek adının her yerde geçeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolonunu kirli görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolonu kirlenmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli kot pantolon görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yeni bir pantolon giymek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük beden pantolon giymek borçların sonlandırılacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ceket pantolon giymek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bol muhabbette kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir