AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük beden pantolon giymek

Kahve falında büyük beden pantolon giymek

Kahve falında büyük beden pantolon giymek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında büyük beden pantolon giymek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

Kahve falında büyük beden pantolon giymek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, beklediklerini duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük beden pantolon görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında büyük beden elbise giymek çekilen yükün hafifleyeceğine, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında büyük beden sütyen görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bedende olmak bir anda yokluğa düşüleceğine, darlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini başka bir bedende görmek eksiklerinin farkına varacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bedenler görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beden öğretmenini görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir