AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonu kirlenmek

Kahve falında pantolonu kirlenmek

Kahve falında pantolonu kirlenmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolonu kirlenmek gördüyseniz:

  • İşinizi, gayrimenkullerinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli bazı gelişmelerle başa çıkmanızı sağlayabilecek, daha önce düşündüklerinizin yerine geçebilecek yeni bir yol ya da yöntemle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pantolonunu kirli görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli kot pantolon görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kirli pantolon giymek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına inanılır.

Kahve falında pantolonu kirlenmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kazalardan, belalardan korunacağına alamet eder.

Kahve falında kirli beyaz pantolon görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırışık pantolon giymek sorunlu zamanlar geçireceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolon aldığını görmek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu pantolon görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir