AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli kilim görmek

Kahve falında kirli kilim görmek

Kahve falında kirli kilim görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, kendine geleceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, çevrenizden takdir görmeye, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kirli kilim gördüyseniz:

  • Lüzumsuz olaylar birbirini izleyebilir.

Kahve falında kirli kilim görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yün kilim görmek bilakis malının çoğalacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kilim çalmak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilim yıkamak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kilim görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasır kilim görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dokuma kilim görmek başarısız ve mutsuz olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kilim görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir