AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli erkek bebek görmek

Kahve falında kirli erkek bebek görmek

Kahve falında kirli erkek bebek görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, maddi yükünün artacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli erkek bebek gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyen gelişmeler veya programdaki ufak değişiklikler aslında her şeyin en iyisi için meydana geliyor.

Kahve falında kirli erkek bebek görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin altını kirlettiğini görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kirli bebek görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, işinde ustalaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli bebek bezi görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli bebek bezi değiştirmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına tabir olunur.

Kahve falında altı kirli bebek görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında altını kirleten bebek görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında altını kirletmiş bebek görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir