AnaSayfa / Genel / Kahve falında altını kirleten bebek görmek

Kahve falında altını kirleten bebek görmek

Kahve falında altını kirleten bebek görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalettir.

Kahve falında altını kirleten bebek gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Kahve falında altını kirleten bebek görmek çok sorunlu günler geçireceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında altını kirletmiş bebek görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin altını kirlettiğini görmek kötüyse düzeleceğine, ev taşımaya delalet eder.

Kahve falında ayaklarının altını kirli görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli altın görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında ayağının altını kirli görmek markasını duyuracağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında ayakların altını kirli görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli erkek bebek görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir