AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bebek görmek

Kahve falında kirli bebek görmek

Kahve falında kirli bebek görmek bereketin artacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli bebek gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı alt üst edebilir.

Kahve falında altı kirli bebek görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında altını kirletmiş bebek görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin altını kirlettiğini görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altını kirleten bebek görmek falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, varolan borçların ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli bebek bezi değiştirmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli bebek görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli bebek bezi görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli erkek bebek görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir