AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap kırmak

Kahve falında dolap kırmak

Kahve falında dolap kırmak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, parasının ve malının da artacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolap kırmak gördüyseniz:

  • Hangi durum olursa olsun, dikkatli olmamanız durumunda, ilginç zannedilen, akıllara zarar fikirler ortaya çıkabilir.

Kahve falında dolap kırmak azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolap rafı görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında dolap temizlemek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, tazeleneceğine inanılır.

Kahve falında dolapta elbise görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dolap yerleştirmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında kitap dolap görmek kazancı arttıracağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dolapta ekmek görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dolaba yumurta koymak herşeyin fazlasına kavuşacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir