AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi mutfak dolabı görmek

Kahve falında mavi mutfak dolabı görmek

Kahve falında mavi mutfak dolabı görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında mavi mutfak dolabı gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etme alanında ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında mavi mutfak dolabı görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutfak dolabı yaptırmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalettir.

Kahve falında mutfak dolabının yıkıldığını görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Kahve falında yeni mutfak dolabı görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mutfak dolabı silmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz mutfak dolabı görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında yeşil mutfak dolabı görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni yapılmış mutfak dolabı görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir