AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadasınla küsmek

Kahve falında arkadasınla küsmek

Kahve falında arkadasınla küsmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadasınla küsmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya finansal durumunuzu ilgilendiren konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında arkadasınla küsmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye küsmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşa küsmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşle küsmek derdin sona ereceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşınla küsmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşına küsmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarla küsmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına delalet eder.

Kahve falında kavga etmek küsmek layık olduklarına sahip olacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir