AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye küsmek

Kahve falında ölüye küsmek

Kahve falında ölüye küsmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işarettir.

Kahve falında ölüye küsmek gördüyseniz:

  • Duygularınıza hakim olamayabilirsiniz.

Kahve falında ölüye küsmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birine küsmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle küsmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşına küsmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teyzeyle küsmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında birisine küsmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patrona küsmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine inanılır.

Kahve falında babasıyla küsmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir