AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşle küsmek

Kahve falında eşle küsmek

Kahve falında eşle küsmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşle küsmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz bazı ciddi bağlantılar kurabilir, kadınsanız bir erkekten teklif alabilirsiniz.

Kahve falında eşle küsmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşe küsmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye küsmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin küsmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kızına küsmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işarettir.

Kahve falında kocasıyla küsmek stresten uzaklaşılacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle küsmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, anne baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarıyla küsmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir