AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla küsmek

Kahve falında arkadaşlarla küsmek

Kahve falında arkadaşlarla küsmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarla küsmek gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun kadere güvenin.

Kahve falında en iyi arkadaşla küsmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında en yakın arkadaşınla küsmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşla küsmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, gönlündeki gibi sevileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarına küsmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işarettir.

Kahve falında yakın arkadaşla küsmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında yakın arkadaşınla küsmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına küsmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakın arkadaşına küsmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir