AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına küsmek

Kahve falında arkadaşına küsmek

Kahve falında arkadaşına küsmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına küsmek gördüyseniz:

  • Herkesin biraz zamana veya mesafeye ihtiyacı olabilir.

Kahve falında arkadaşından küsmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşınla küsmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında en iyi arkadaşınla küsmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Kahve falında en sevdiğin arkadaşınla küsmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yakın arkadaşınla küsmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında en iyi arkadaşla küsmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla küsmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşına küsmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir