AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli çamaşır giymek

Kahve falında kirli çamaşır giymek

Kahve falında kirli çamaşır giymek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşır giymek gördüyseniz:

  • Çözümleyici olun.

Kahve falında kirli çamaşır giymek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli çamaşırları makineye atmak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, makamının sürekli yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli çamaşırları görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kirli çamaşır görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli çamaşır toplamak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırını kirli görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok kirli çamaşır görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kirli çamaşır görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, ticaretinin hızlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir