AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kirli çamaşır görmek

Kahve falında çok kirli çamaşır görmek

Kahve falında çok kirli çamaşır görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, borcunun çok olacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok kirli çamaşır gördüyseniz:

  • Kendi teşebbüslerinizle başarı kazanabilirsiniz.

Kahve falında kirli erkek iç çamaşırı görmek sermaye elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşırları görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kirli çamaşır görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşır giymek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırının kirlendiğini görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli erkek çamaşırı görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kirli çamaşırları toplamak onuruna ve şerefine leke süreceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir