AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli çamaşır toplamak

Kahve falında kirli çamaşır toplamak

Kahve falında kirli çamaşır toplamak tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında kirli çamaşır toplamak gördüyseniz:

  • Genel yaşamınızda girişeceğiniz yeni atılımlarda daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kirli çamaşırları toplamak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşır toplamak yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırı kirli görmek zor durumda kalacağına, şansın kapanacağına işarettir.

Kahve falında kirli çamaşır suyu görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birikmiş kirli çamaşır görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kirli çamaşırlarını görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kirli çamaşır görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kirli iç çamaşırını görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, çok üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir