AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli çamaşırları görmek

Kahve falında kirli çamaşırları görmek

Kahve falında kirli çamaşırları görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşırları gördüyseniz:

  • Kulağınıza gelen bazı bilgiler ilerleme sağlayamadığınız konularda zihin açıcı olabilir.

Kahve falında kirli çamaşır sepeti görmek malından ve parasından kaybedeceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kirli çamaşır görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli erkek iç çamaşırı görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırının kirlendiğini görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde kirli çamaşır görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birikmiş kirli çamaşır görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına tabir olunur.

Kahve falında çok kirli çamaşır görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kirli çamaşırlarını görmek kendisine kızacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir