AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırını kirli görmek

Kahve falında iç çamaşırını kirli görmek

Kahve falında iç çamaşırını kirli görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, hayırlı bir eşe işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırını kirli gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlar veya sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında başkasının kirli iç çamaşırını görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli erkek iç çamaşırı görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırını kirli görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırı kirli görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında iç çamaşırının kirlendiğini görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, işlerinin çok iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında kirli iç çamaşırı görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kirli kadın iç çamaşırı görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir