AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kirli çamaşır görmek

Kahve falında beyaz kirli çamaşır görmek

Kahve falında beyaz kirli çamaşır görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kirli çamaşır gördüyseniz:

  • Çok üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında beyaz kirli çamaşır görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına yorulur.

Kahve falında kirli beyaz çamaşır görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşır suyu görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kirli iç çamaşırını görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşırları toplamak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına işaret eder.

Kahve falında birinin kirli çamaşır getirdiğini görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kirli kadın iç çamaşırı görmek iyileşeceğine, toparlanacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kirli çamaşırlarını görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir