AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bozuk para görmek

Kahve falında kirli bozuk para görmek

Kahve falında kirli bozuk para görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli bozuk para gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapılabilir.

Kahve falında kirli bozuk para görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk para vermemek alın terinin karşılığını alacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş bozuk para görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk para cüzdanı görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında demir bozuk para görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına bozuk para vermek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğuna bozuk para vermek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk para kaybettiğini görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir