AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para cüzdanı görmek

Kahve falında bozuk para cüzdanı görmek

Kahve falında bozuk para cüzdanı görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, ne yapacağını şaşıracağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına yorulur.

Kahve falında bozuk para cüzdanı gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi kontrol etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında bozuk para cüzdanı görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında cüzdandan bozuk para vermek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdanında bozuk para görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdanın içinde bozuk para görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında cüzdanda bozuk para görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında cüzdanı para dolu görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdanında çok para görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, belalardan korunacağına işaret eder.

Kahve falında cüzdan para görmek farklı şeyler deneyeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir