Kahve falında kirli beyaz elbise giymek

Kahve falında kirli beyaz elbise giymek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz, ticari ilişkiler veya sağlığınızla ilgili konularda belli bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında kirli beyaz elbise giymek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında kirmizi elbisesi giymek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirmizi nişan elbisesi giymek zararın gittikçe daha da artacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kirmizi elbise giydiğini görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz elbisenin kirlendiğini görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine inanılır.

Kahve falında beyaz abiye elbise giymek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül elbise giymek fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, büyük tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top