AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli balkon görmek

Kahve falında kirli balkon görmek

Kahve falında kirli balkon görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, huzurlu hissedileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli balkon gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda yaşam tarzınızı iyileştirmenizi ya da fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kirli balkon görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli balkon yıkamak huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir balkona çıkmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan sarkmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkonda durmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında balkondan balkona atlamak kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına delalettir.

Kahve falında balkondan aşağı bakmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan kedi atmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir