AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan sarkmak

Kahve falında balkondan sarkmak

Kahve falında balkondan sarkmak sevdiği birine hediye alacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan sarkmak gördüyseniz:

  • Siz hiçbirşey yapmasanız da olaylar hızlı bir şekilde gelişebilir.

Kahve falında balkondan sarkmak çalışmalarının takdir edileceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerden sarkmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine işarettir.

Kahve falında pencereden sarkmak hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına işaret eder.

Kahve falında camdan sarkmak olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşağı sarkmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına, kırılan kalplerin barışacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan sarkmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatıdan sarkmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten sarkmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir