AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağiz kavgasi yapmak

Kahve falında ağiz kavgasi yapmak

Kahve falında ağiz kavgasi yapmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında ağiz kavgasi yapmak gördüyseniz:

  • Çevre ile daha fazla ilgilenmelisiniz.

Kahve falında ağiz kavgasi yapmak büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak kavga etmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak banyo yapmak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından doğum yapmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak doğum yapmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından büyük abdest yapmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ağlayarak yolculuk yapmak korkularını yeneceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birisiyle kavga yapmak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir