AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırlangıçlar görmek

Kahve falında kırlangıçlar görmek

Kahve falında kırlangıçlar görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırlangıçlar gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu güçlendirecek yatırımlar veya planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yavru kırlangıç görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç öldürmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kırlangıç beslemek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında siyah kırlangıç görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kırlangıç görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine işarettir.

Kahve falında kırlangıç eti yemek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç yumurtası görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç balığı tutmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir