AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kırlangıç görmek

Kahve falında yavru kırlangıç görmek

Kahve falında yavru kırlangıç görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, işlerin rayından çıkacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kırlangıç gördüyseniz:

  • Olayların iç yüzünü görmeye ya da karşınızdaki kişileri doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında kırlangıç yavruları görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç yavrusu görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında yavru kırlangıç görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına yorulur.

Kahve falında kırlangıç beslemek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Kahve falında ölü kırlangıç görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kırlangıç kuşu görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırlangıç tutmak ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına işarettir.

Kahve falında kırlangıç yuvası görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir