AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırlangıç balığı görmek

Kahve falında kırlangıç balığı görmek

Kahve falında kırlangıç balığı görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, para sıkıntısının olmayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırlangıç balığı gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında kırlangıç balığı tutmak rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç balığı görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırlangıç eti yemek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırlangıç yavruları görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, rahat bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kırlangıç beslemek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına inanılır.

Kahve falında ölü kırlangıç görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kırlangıç görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırlangıçlar görmek isteklerinin erteleneceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir