AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırlangıç yakalamak

Kahve falında kırlangıç yakalamak

Kahve falında kırlangıç yakalamak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç yakalamak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya sıkan bir işi bitirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kırlangıç yakalamak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kırlangıç eti yemek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ak kırlangıç görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, yanlış anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırlangıç balığı görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kırlangıç kuşu görmek şansının yaver gideceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında kırlangıç tutmak her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç öldürmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırlangıçlar görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir