AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırlangıç tutmak

Kahve falında kırlangıç tutmak

Kahve falında kırlangıç tutmak bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, depresyona gireceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, müjdeli haberler alacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, yüzünün kızaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizi ne kadar buna hazırlarsanız o kadar da üzüntünüz hafifler.

Kahve falında kırlangıç balığı tutmak afiyette olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç tutmak ona şifa olmayacağına, ün yapmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında kırlangıçlar görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç yuvası görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç görmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırlangıç yavruları görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kırlangıç beslemek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında kırlangıç öldürmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir