AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırışık para görmek

Kahve falında kırışık para görmek

Kahve falında kırışık para görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iflas edeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırışık para gördüyseniz:

  • Geleceğe endişeyle bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kırışık para görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında kırışık pantolon giymek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü kırışık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yüzünün kırışık olduğunu görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırışıklık görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sorunlarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kırışık görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kırışık çamaşır görmek yüzüne kan geleceğine, mevkilerinin yüksek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kırışık gömlek görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir